AltcoinsKrypto News

UBS lancerer pilotprojekt med tokeniseret pengemarkedsfond på Ethereum blockchain

Tokenisering nyheder

Major fund house UBS Asset Management har lanceret en pilot af en tokeniseret penge markedets fond, repræsenteret som en smart kontrakt på Ethereum blockchain. Piloten bruger virksomhedens interne tokeniserings service, UBS Tokenize, og muliggør forskellige aktiviteter, herunder fonds subskriptioner og indløsninger. Ifølge UBS er dette den “første live pilot” af en tokeniseret Variable Capital Company (VCC) fond og en del af et bredere VCC-paraply projekt kaldet Project Guardian. Projektet har til formål at bringe forskellige “real world assets” på blockchain og ledes af Monetary Authority of Singapore (MAS), globale wealth manager og den schweiziske bank UBS.

Juridiske nyheder

FTX grundlægger og tidligere CEO Sam Bankman-Fried betragtede de manglende milliarder som en “afskæring”, ifølge biograf Michael Lewis, der talte i programmet 60 Minutes på CBS. Lewis fortalte, at det sværeste spørgsmål Bankman-Fried skal svare på er, hvordan den tidligere CEO ikke vidste, at der var 8 milliarder dollars i hans private fond, som ikke tilhørte ham. Ifølge Lewis sagde Bankman-Fried: “Du skal forstå, at da det blev lagt derind, var det en afskæring, det føltes som om vi havde uendeligt med penge derinde, jeg tænkte ikke engang over det”. Lewis tilføjede, at “du forstår ikke Sam Bankman-Fried, medmindre du forstår, at han gør alt til et spil. Alt er gamified”.

FTX’s tidligere revisionsfirma Prager Metis er blevet søgt af det amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) for at indgå aftaler med kunder, der overtrådte reglerne om revisor uafhængighed. Ifølge anklagen inkluderede Prager fejlagtigt indemnifikationsbestemmelser i engagementbreve for mere end 200 revisionsopgaver mellem december 2017 og oktober 2020. Ifølge retsdokumenterne påvirkede Prager Metis’ overtrædelser af revisionsuafhængighed 62 SEC-registrerede klienter, hvorfra virksomheden fik mere end 3.000.000 dollars i gebyrer.

Top  Solana oplever en langsom start på det nye år - hvad betyder det for investorer?

Investering nyheder

Crypto-fokuseret investeringsfirma Deus X Capital annoncerede i dag sin lancering med Tim Grant, tidligere leder af Galaxy Digital Holdings’ europæiske forretning, som leder af firmaet. Tidligere har Grant arbejdet hos UBS og var CEO for SIX Digital Exchange. Det nye selskab har 1 milliard dollar i aktiver under forvaltning, kapital og ejerandele i Netrios, Galaxy og SEBA, blandt andre. Firmaet planlægger at investere sin kapital inden for private equity, venturekapital, venturebuilding og fondsfordelingsmuligheder.

Regulerings nyheder

GSR, en global cryptocurrency handelsfirma og likviditetsudbyder, har i dag meddelt, at deres Singapore datterselskab GSR Markets Pte. Ltd. (GSR Singapore) har modtaget en principgodkendelse fra Monetary Authority of Singapore (MAS) til en licens som stor betalingsinstitution. Ifølge pressemeddelelsen repræsenterer denne licens en milepæl i koncernens reguleringsrejse og giver GSR Singapore mulighed for bedre at servicere cryptocurrency-samfundet. GSR vil arbejde hen imod at opnå en fuld licens.

Børs nyheder

Det tyrkiske kryptobørs Bitay er begyndt at tilbyde sine tjenester til krypto investorer i De Forenede Arabiske Emirater (UAE). Ifølge pressemeddelelsen er UAE anerkendt som et af de tre bedste lande på Crypto Adoption Index udarbejdet af Henley & Partners, hvilket afspejler høje niveauer af krypto adoption. Børsen tilbyder mere end 850 par og over 350 cryptocurrencies ved hjælp af mere end 20 lokale valutaer og udvider sin rækkevidde til over 200 lande.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button