BitcoinKrypto News

Umfangreicher Bericht: Bitcoin kann 2024 unglaubliche Renditen bieten, so Charles Edwards von Capriole Investments

Bitcoin kan levere utrolige afkast i 2024

En omfattende rapport fra Capriole Investments, præsenteret af Charles Edwards, antyder, at Bitcoin kunne levere utrolige afkast i 2024. Rapporten analyserer forskellige aspekter af fremtiden for Bitcoin, herunder dets rolle som beskyttelse mod inflation, den kommende halveringsevent og virkningerne af ETF-godkendelser.

Bitcoin som beskyttelse mod inflation

Edwards fremhæver først og fremmest Bitcoin’s præstation som beskyttelse mod inflation og påpeger, at Bitcoin har leveret enestående resultater i løbet af den stigende inflation i 2021. Han fastslår, at Bitcoin har været en fantastisk beskyttelse mod inflation og har øget sin værdi på det helt rigtige tidspunkt. Den imponerende stigning på 1.000% i Bitcoins værdi i første kvartal af 2021 viser, at markedet reagerer hurtigt og fremtidsorienteret, ifølge Edwards.

Bitcoin som den bedste inflationsbeskyttelse

Analysten sammenligner også Bitcoin med traditionelle hedge-investeringer og påpeger, at Bitcoin dominerede krisen som den bedste beskyttelse mod inflation under likviditetsboomen. Ifølge Edwards er der ingen anden beskyttelse mod inflation, der kommer tæt på Bitcoin. Bitcoin har været den største beskyttelse mod inflation, der nogensinde er set.

Den kommende halvering i 2024

Et andet katalysator for Bitcoin er den kommende halvering i april 2024. Edwards fremhæver vigtigheden af dette begivenhed og forklarer, at Bitcoin vil være sværere end guld fra april 2024. Han argumenterer for, at halveringen aldrig er fuldt ud prissat ind i Bitcoins pris, og at en nedgang på 80% i cyklussen ville påvirke interessen for Bitcoin. De nuværende On-Chain-metriker antyder, at den nuværende cyklus ligner dem fra 2019 og 2015.

Top  XRP's Value Plummets While Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Reaches Milestone - Is it Worth Investing?

Bitcoin og den regulatoriske landskab

Rapporten berører også det regulatoriske landskab og fremhæver den klarhed, som CFTC’s klassificering af Bitcoin som en vare har skabt i 2021. Edwards nævner også Blackrock’s Bitcoin ETF-ansøgning og den føderale appellationsrets anmodning til SEC om at genoverveje afvisningen af ​​Grayscale Spot-ETF’en. Han forventer, at SEC enten vil godkende Spot-ETF’en i oktober 2023 eller januar 2024.

Potentialet for ETF’er på Bitcoin

I forhold til de potentielle virkninger af ETF’er på Bitcoin trækker Edwards paralleller til guld og påpeger den markante opadgående tendens, der fulgte efter godkendelsen af guld-ETF’en i 2004.

Optimistisk, men forsigtig fremtidsudsigter

Edwards giver til sidst en optimistisk, men forsigtig, fremtidsudsigter. Selvom han anerkender kortsigtede negative signaler, forbliver han optimistisk med hensyn til de langsigtede udsigter. Han forventer, at 2024 vil bringe de højeste afkast for Bitcoin baseret på tidligere cyklusdata.

Ved trykning er Bitcoin-prisen 26.246 amerikanske dollars og er steget med 1,8% inden for de sidste 24 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button