BitcoinKrypto NewsRipple

Usikkerhed omkring Fed’s pengepolitik sender kryptomarkedet i rutsjebane: Bitcoin dykker under 62.000 dollar.

Kursfald for kryptokurver før Fed-Notenbankens beslutning

Bitcoin og andre kryptokurver oplever kursfald

På mandag faldt kursen på den ældste digitalvaluta, Bitcoin, knap under 62.000 dollars. Dette repræsenterede et tab på over 1000 dollars sammenlignet med dagen før. Det er det laveste niveau for den mest kendte kryptokurrency i over en uge. Også andre digitale aktiver som Ether eller XRP oplevede et fald i starten af ugen.

Fokus på Fed-Notenbankens beslutning

Opmærksomheden på kryptomarkedet retter sig nu mod Federal Reserve’s beslutning vedrørende renten. Onsdag vil centralbanken offentliggøre resultatet af deres to-dages møde. Selvom der ikke forventes nogen umiddelbar ændring i renten, er det sandsynligt, at der vil blive sendt signaler om pengepolitikken. Det store spørgsmål er især, om og hvornår Fed vil lette deres stramme pengepolitik.

Usikkerhed skaber tilbageholdenhed

Kommentarer fra eksperter indikerer, at investorer på kryptomarkedet er tilbageholdende på grund af usikkerheden omkring pengepolitikken. Mange havde forventet kraftige rentenedsættelser af Fed, men nu spekuleres der i, om centralbanken overhovedet vil sænke renten i løbet af året. Markederne har kun indregnet en reduktion frem til slutningen af 2024 efter omkring seks reduktioner i starten af året, på baggrund af den vedvarende inflation.

Betydningen af Fed’s pengepolitik for kryptomarkedet

Fed’s pengepolitik spiller en stor rolle på kryptomarkedet, da digitale aktiver betragtes som ekstremt risikable. Desuden genererer kryptovalutaer ikke løbende indtægter som renter, i modsætning til mere traditionelle investeringer som statsobligationer. Derfor gavner faldende renter som regel kryptomarkedet.

Top  Markedet rystet af massive tab: Bitcoin falder under $67.000 - Hvad kommer nu?

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button