Krypto News

USTC-Coin stiger med 300% på en dag: Kan Terra Classic vende tilbage til 1 dollar?

TerraClassicUSD-coin stiger med 300% på en dag

USTC, den algorithmiske Stablecoin, der er forbundet med LUNA-økosystemet, har for nylig oplevet en stigning på over 300%. Denne prisstigning har skabt spekulation blandt investorer om, hvordan dette vil påvirke Terra Classic (LUNC) og potentialet for genoplivning af LUNA-økosystemet.

USTC-coin stiger med 300% på en dag

USTC har mistet sin paritet med dollaren siden sin implosion i 2022, da den stadig var kendt som UST. Denne tabte binding til den amerikanske dollar førte til en kæde af begivenheder, der resulterede i, at dens søstertoken, LUNA, også mistede det meste af sin værdi, og Terra-LUNA-blockchain-økosystemet gik ned. Efter at have mistet sin binding til den amerikanske dollar blev Stablecoin omdøbt til UST Classic, og dens værdi faldt til kun $0,01.

Det er nu mere end et år siden nedturen, men det ser ud til, at token og nogle medlemmer af LUNA-økosystemet stadig ikke er klar til at opgive. I de seneste 24 timer er tokenskursen steget med 300% fra $0,01569 til $0,0755. Årsagen til denne stigning kan tilskrives Terra Classic Labs (TCL), et LUNC-community-projekt.

Kan Terra Classic vende tilbage til $1?

Selvom Terra Classic Labs’ handling sendte USTC på en optur, handles stablecoin stadig til $0,06, langt fra en pris på $1. Kryptovalutaen skal opleve yderligere en stigning på 1.837% fra sin nuværende kurs, før den kan genvinde sin binding til den amerikanske dollar, hvilket virker ret urealistisk.

Den seneste prisudvikling har imidlertid resulteret i en form for opadgående bevægelse for Terra Classic LUNC, da den også er steget med 50% i løbet af de sidste 24 timer. Terra Classic handles i skrivende stund til $0,0001191.

Top  Sachsens Kommunale Ebene drängt auf Beteiligung am Erlös aus Bitcoins

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button