BitcoinEthereumKrypto News

Valour und Core Foundation präsentieren das weltweit erste Bitcoin ETP mit hoher Rendite an der Börse Frankfurt

Valour Inc. og Core Foundation har annonceret lanceringen af det verdensomspændende første Bitcoin ETP på Börse Frankfurt. Dette renditetrækkende Bitcoin (BTC) ETP giver tyske investorer mulighed for at engagere sig i Bitcoin med en attraktiv årlig afkast på 5,65 %. Produktet, kendt som Valour Bitcoin Staking (BTC) EUR ETP, bygger på Core-Blockchain-netværket, som drives af Bitcoin og tilbyder kompatibilitet med Ethereum Virtual Machine (EVM) og den innovative Satoshi Plus-konsensusmekanisme.

Forenklet investering med Valour Bitcoin Staking (BTC) EUR ETP

Valour Bitcoin Staking (BTC) EUR ETP rationaliserer Bitcoin-investeringer ved at delegere Bitcoins til Core-validators. Dette innovative produkt tilskriver dagligt afkastet til nettoværdien af aktiver (NAV), hvilket giver investorer kontrol og sikkerhed uden behov for at sælge eller handle deres Bitcoin.

Secure Bitcoin-staking på Core Chain

Valour Bitcoin Staking (BTC) EUR ETP sikrer gevinst gennem overførsel af Bitcoins til en validator på Core Chain via ikke-opbevaret, nativt Bitcoin-staking. Den underliggende Core Chain Blockchain er sikker, decentral, og skalérbar og er kompatibel med Ethereum Virtual Machine (EVM). Med en unik konsensusmekanisme kendt som ‘Satoshi Plus’ kan Bitcoin-minere delegere deres Proof of Work (DPoW) til Core-validators uden at påvirke deres fremtidige Bitcoin-belønninger.

Høj Rendite og Sikkerhed

Selv med brugen af Bitcoin forbliver sikkerheden intakt. Produktet muliggør indtjening af afkast samtidig med opbevaringskontrol. Bitcoins låses gennem en særlig form for native Bitcoin-transaktion kaldet ‘Stake-transaction’, der indeholder låseperiode og Core Chain Staking-detaljer.

Konklusion

Valour Bitcoin Staking (BTC) EUR ETP er en innovativ måde for tyske investorer at engagere sig i Bitcoin og opnå betydelige afkast. Med fokus på sikkerhed, fleksibilitet og enkelhed tilbyder dette ETP en spændende mulighed for at deltage i væksten og potentialet af verdens førende kryptokurrency.

Top  Amerikanske Børsenaufsicht SEC tager afgørende beslutninger om Bitcoin-Spot-ETFs: Hvad investorer skal vide

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button