BitcoinKrypto News

Vil en udstrømning af Bitcoin føre til faldende priser i juli?

Store bekymringer om Bitcoin-salg i juli

Bitcoin & Co. – En investeringsmulighed?

Hvis du overvejer at investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer, bør du se nærmere på BÖRSE ONLINE Best of Krypto Index.

Mt. Gox-udbetalinger kan udløse salgspress

Fra juli vil den tidligere insolvente kryptoplatform, Mt. Gox, begynde at udbetale til sine kreditorer. Det planlægges at sende 141.686 Bitcoin til en værdi af omkring 9,5 milliarder US dollars. Eksperter advarer om potentiel negativ påvirkning på markedet og betragter muligheden for et ‘Fire Sale’, der kan presse prisen ned. Selv den tyske kryptoekspert Roman Reher (kendt som Blocktrainer) udtrykte bekymring og nævnte i et interview med BÖRSE ONLINE, at det kan skabe et salgspress, først og fremmest fra en psykologisk synsvinkel.

Historisk set ser det måske ikke ud til et massivt salg af Bitcoin

I 2014 udskød de amerikanske myndigheder en stor mængde Bitcoin fra den insolvente Silk Road marketplace ud på markedet uden nogen negativ reaktion. Derfor er det interessant at se, hvordan Bitcoin vil reagere i juli.

Konklusion

Det kommende Mt. Gox-udbetalingsarrangement i juli har skabt bekymring blandt investorer, men historiske erfaringer viser, at et massivt salg ikke er uundgåeligt. Det kan være klogt at følge udviklingen tæt og holde sig opdateret på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  NVT-Golden-Cross-Indikator og VMC-Indikator: Hvad betyder de for Bitcoin-rallyet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button