BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Vitalik Buterin präsentiert neues “Rainbow Staking” – Rahmenwerk zur Dezentralisierung von ETH-Staking-Kontrolle

Ethereum-Mitbegründer Vitalik Buterin præsenterede onsdag et nyt “Rainbow Staking” -framework, der kunne bidrage til at decentralisere protokollens kontrol fra de største aktører i netværket.

Vitalik taler om centralisering af ETH Staking på ETHTaipei 2024

I sin tale på arrangementet ETHTaipei 2024 onsdag pegede den anerkendte udvikler på den overdrevne koncentration af ETH Staking-udbud hos centraliserede udbydere, herunder statsregulerede børser som Coinbase og Binance.

Solche Staking-udbydere har hidtil ikke planlagt noget skadeligt, men den langsigtede risiko for, at disse virksomheder gør det, forbliver, ifølge Vitalik.

Rainbow Staking: En løsning på centralisering af ETH Staking

For at løse dette problem kunne “Rainbow Staking”-rammen give solo- og professionelle Staking-udbydere adgang til differentierede niveauer af Staking baseret på deres behov.

Et eksempel på dette ville være adskillelsen mellem svære (slashable) og lette (delvist/ikke slashable) kunder, hvilket ville adskille de roller, som hver tjenesteudbyder spiller.

Hvad er Rainbow Staking?

Ifølge den officielle Ethereum-blogpost vil Rainbow Staking også adskille mellem “kapitalgivere” og “tjenesteudbydere” og dermed adskille rollen ved at investere en økonomisk stake til at sikre netværket fra rollen ved faktisk at validere blokke.

Sidste måned støttede Binance Labs Babylon – et team, der arbejder på at give Bitcoin-ejere muligheden for at opnå Staking-rendite på deres BTC fra andre netværk, herunder muligvis også Ethereum.

I øjeblikket er der næsten 42 millioner ETH til en værdi af 145 milliarder dollars staked på Ethereum, ifølge blockchain-data.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button