Krypto News

Worldcoin lancerer på kryptobørser

Worldcoin lanceres på kryptobørser

Worldcoin blev lanceret på forskellige kryptobørser som Binance, Bybit og Huobi mandag. Toppen af WLD nåede en kurs på 3,15 dollars. På skrivetidspunktet ligger OpenAI-grundlægger Sam Altmans mønt på 2,19 dollars – en stigning på 31 procent.

Projektet er meget populært, men det er også kontroversielt. Ved hjælp af iris-scanninger kan brugerne verificere deres identitet online. Mere end to millioner mennesker, hovedparten af dem i den globale syd, er allerede blevet verificeret og håber nu på at blive belønnet med tokens.

Angiveligt kommer der en ny bruger til hvert ottende sekund. Hvordan Worldcoin klarer sig on-chain, kan du læse om i denne artikel: Hvert 8. sekund en ny Worldcoin-bruger?

Putin underskriver lov om digital rubel

I Rusland er vejen nu åbnet for den digitale rubel. Præsident Vladimir Putin har underskrevet en lov om indførelse af en russisk centralbankvaluta. Herefter har Bank Rossii nu tilladelse til at udstede landets valuta digitalt til borgerne.

En faktisk brug af digital rubel af borgerne virker dog stadig langt ude. Ifølge en udtalelse fra centralbanken regner man tidligst med almindelig brug af digital valuta i 2025.

Samtidig arbejder EU også på en digital euro. Blockchain spiller dog kun en lille rolle i den forbindelse. Læs mere om det i denne udførlige artikel: Hvorfor ECB ikke satser på blockchain til den digitale euro

Fed og ECB hæver renten

Denne uge handlede også om rentestigninger. USA’s centralbank, Federal Reserve (Fed), indledte med en forhøjelse på 25 basispoint til i alt 5,5 procent. En dag senere gjorde Den Europæiske Centralbank (ECB) det samme og hævede renten med 25 basispoint til 4,25 procent.

Top  Worldcoin: Kryptowährung mit Ambitionen und Herausforderungen

Som følge heraf faldt bitcoin-kursen. Hvilke kursmål der kan være relevante for de kommende handelsuger, kan du læse om i den aktuelle analyse af bitcoin-kursen.

USA iværksætter kryptolove

USA vedtog adskillige kryptolove i denne uge. Torsdag morgen indledte finansudvalget i Repræsentanternes Hus med “Blockchain Regulatory Certainty Act” og “21st Century Act”. Den sidstnævnte blev også godkendt af landbrugsudvalget en dag senere.

Love skal skabe reguleringsmæssig klarhed i USA. De regulerer for eksempel myndighedernes kompetencer i CFTC og SEC og skal give kryptobørser en vejledning til at gennemføre licensprocedurer.

Optimism overhaler Arbitrum

Konkurrencen mellem ETH-L2-netværkene stiger fortsat. Den 25. juli overhalede Optimism sin rival Arbitrum, i hvert fald når det kommer til transaktioner. OP’errede over 840.000, mens ARB kun nåede 630.000 overførsler. Markedsobservatører forklarer dette flippening med lanceringen af Worldcoin (WLD), hvis handelsvolumen primært håndteres via Optimism.

Læs mere om den stigende transaktionsvolumen for Layer-2-løsningen her: Optimism overhaler Arbitrum – Det er hemmeligheden bag

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button