RegulationRegulierung

Crypto.com sagsøger SEC efter Wells-meddelelse: Kan krypto-transaktioner reguleres som værdipapirer?

Crypto.com sagsøger SEC for truende straffeforfølgelse

Crypto.com har indgivet en klage mod den amerikanske Børsmyndighed (SEC) efter at have modtaget en Wells-meddelelse, der antyder kommende straffeforfølgelse. SEC ønsker at klassificere de fleste kryptotransaktioner som værdipapirhandel, hvilket vil stramme restriktionerne betydeligt for branchen.

Crypto.com CEO reagerer på Wells-meddelelse

Reaktionen startede den ottende oktober, da SEC sendte en Wells-meddelelse til Crypto.com. En Wells-meddelelse er en erklæring fra SEC om, at deres undersøgelse af en virksomhed er afsluttet, og at de stræber efter straffeforfølgelse. I sin respons annoncerede Kris Marszalek, CEO for Crypto.com, at han ville sagsøge SEC.

“Crypto.com’s officielle udtalelse om denne klage var direkte og kamplysten. De hævdede, at SEC’s urimelige angreb var en del af processen for at drive en legitim børs, og at reguleringsmyndighedens handlinger tvang Crypto.com til at handle. De tilføjede endda, at straffeforfølgelsen modarbejdede den voksende, tværpartiske pro-kryptokonsensus i regeringen.

Crypto.com kæmper mod SEC’s angreb på børser

Den forebyggende handling afspejler en lignende handling fra Consensys i april. Som svar på truslen om kommende straffeforfølgelse indgav de også en klage mod SEC af samme bekymring vedrørende værdipapirhandel. Denne klage blev afvist i slutningen af september, og spørgsmålene forblev ubesvarede.

Indtil videre er retssagen stadig i en meget tidlig fase. Cronos’ (CRO) kurs, en lokal mønt baseret på Crypto.com’s blockchain, er faldet siden meddelelsen. Udover dette let optimistiske tegn er udfaldet dog uklart. Marszalek og hans team vil sandsynligvis følge sagen til ende og forhåbentlig afklare den juridiske status for alle stipendier.

Top  ESMA offentliggør forslag til sikrere reguleringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button