EthereumRegulationRegulierung

Ethereum-Gründer Vitalik Buterin spricht über Datenschutz und Krypto-Tools bei Kamingespräch

Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin taler om vigtigheden af privatliv

En trist sag om en udvikler

Ved et Kamingespräch torsdag valgte Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin at ignorere spørgsmålet om Spot-ETH-ETF’er, men han udtalte sig om privatlivsspørgsmålet. Han kommenterede den triste sag om Tornado Cash-udvikleren Alexey Pertsev, der blev idømt fængsel for sin rolle.

Vigtigheden af privatliv og retfærdighed

Buterin udtrykte skuffelse over Pertsevs dom og opfordrede til udviklingen af dataprivatværktøjer af næste generation. Han udtrykte bekymring over den retslige behandling af udviklere, der kæmper for privatlivets sag.

Kritik af retssystemets afgørelse

Selvom Buterin støtter privatlivsbeskyttende krypto-værktøjer som Tornado Cash, påpegede han de potentielle risici ved misbrug af sådanne tjenester af kriminelle grupper. Han nævnte OFAC’s forbud mod amerikanske brugere af platformen og retsforfølgelsen af udviklere i den forbindelse.

En opfordring til beskyttelse af privatliv

Buterin opfordrede til fortsatte bestræbelser på at beskytte privatlivet med værktøjer som Schienenkanone og 0xbow. Han udtrykte støtte til udviklere, der arbejder på at sikre brugen af kryptokurrency uden at kompromittere brugernes privatliv.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Ryan Salame bekender sig skyldig i to strafbare handlinger i FTX-skandalen: Hvad betyder dette for kryptobranchen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button