RegulationRegulierung

FSC udsteder nye retningslinjer for klassificering af NFT’er i Sydkorea

FSC giver nye NFT-klassificeringsretningslinjer ud

På mandag udstedte Südkoreas øverste finansregulator, Financial Services Commission (FSC), detaljerede retningslinjer, der præciserer, hvornår ikke-fungible Tokens (NFTs) betragtes som virtuelle aktiver.

FSC forklarede, at NFTs generelt udstedes i begrænsede mængder og primært handles med det formål at samle indhold såsom videoer og billeder. Disse NFTs er typisk ejet af et lille antal personer med begrænset handel på andenhåndsmarkedet. Disse egenskaber fører til, at regulatorer anser risikoen for bredt udbredte brugerskader som minimal og adskiller derfor NFTs fra andre virtuelle aktiver.

Klassificering af NFTs som virtuelle aktiver

Ifølge FSC vil NFTs ikke blive klassificeret som virtuelle aktiver under fuldbyrdelsesdekretet, hvis deres primære formål er at samle ind, lette transaktioner mellem parter eller hvis de er unikke og uerstattelige. Eksempler på sådanne NFTs inkluderer autentificeringstokens på kunstmarkedet, ejendomstransaktionsposter og tokens til verifikation af forsyningskæder. FSC påpegede dog, at hvis en NFT fungerer effektivt som et virtuelt aktiv, gælder bestemmelserne i “Loven om beskyttelse af brugere af virtuelle aktiver” og andre relevante regler.

Implementering af loven om beskyttelse af brugere af virtuelle aktiver

FSC implementerede fuldbyrdelsesdekretet for at specificere detaljerne i loven om beskyttelse af brugere af virtuelle aktiver, som blev bekendtgjort den 18. juli 2023 og træder i kraft den 19. juli 2024. Loven sigter mod at beskytte brugere af virtuelle aktiver og etablere markedsorden. Nogle af de vigtigste foranstaltninger inkluderer definitionen af virtuelle aktiver, kravet om sikker opbevaring af brugeres indskud og virtuelle aktiver samt håndhævelse af straffe for unfair handelspraksis.

Top  Topchinesischer Blockchain-Experte und Ex-Leiter des Digital Yuan-Projekts unter Untersuchung: Was steckt hinter den Vorwürfen gegen Yao Qian?

Vurdering af NFTs juridiske klassifikation

FSC understregede, at den juridiske klassifikation af NFTs skal vurderes på en sag-for-sag basis, med fokus på substansen snarere end navnet eller teknologien. Faktorer som udstedelses- og distributionsstruktur, vilkår, markedsføring samt indhold af handler og tjenester bør nøje vurderes af dem, der har til hensigt at udstede, distribuere eller håndtere NFTs.

Med disse nye retningslinjer og lovgivning har Südkorea taget skridt til at regulere NFT-markedet og beskytte brugerne af virtuelle aktiver.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button