AltcoinsCardanoDogecoin

Advarsel: David Schwartz advarer mod phishing-beskeder, der stjæler brugeres login og personlige information

Advarsel mod phishingbesked fra David Schwartz

David Schwartz har advaret sine følgere om en ny phishingbesked, der sigter mod at stjæle brugeres login- og personlige oplysninger.

Phishing er en form for svindel, hvor en person udgiver sig for at være en velkendt virksomhed eller person for at narre folk til at opgive følsomme oplysninger såsom adgangskoder og kreditkortoplysninger. Disse oplysninger kan derefter bruges til at stjæle identitet eller gøre skade på offeret på andre måder.

Hvad er phishing?

Phishing er en form for social engineering, hvor angriberen prøver at narre folk til at klikke på ondsindede links eller give personlige oplysninger over internettet. Dette kan ske via e-mail, beskeder på sociale medier eller endda telefonopkald.

Hvordan kan du beskytte dig mod phishing?

For at beskytte dig selv mod phishing er det vigtigt at være opmærksom på mistænkelige beskeder eller e-mails. Vær forsigtig med at klikke på links fra afsendere, du ikke kender, og del aldrig dine loginoplysninger med nogen over internettet.

Du kan også installere antivirussoftware og holde din enhed opdateret for at beskytte dig mod malware, der kan blive brugt i phishing-angreb.

Konklusion

Det er vigtigt at være opmærksom på trusler som phishing for at beskytte dine personlige oplysninger online. Ved at være opmærksom og forsigtig kan du undgå at blive et offer for svindel og beskytte dine data.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  APEC Summit 2023 Sheds Light on Crypto Regulations and Asian Economic Leadership

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button