Altcoins

Revolution im dezentralen Handel: Cyberperp auf IOTA EVM bietet niedrige Swap-Gebühren und zuverlässige Preise von PythNetwork Oracles.

IOTA EVM Revolutionerer Dezentral Handel Med Cyberperp

I en ny æra af tokenisering fortsætter IOTA EVM med at forbedre sin kompatibilitet, hvilket gør det til en førende platform for tokenisering. Med flere integrationer, herunder samarbejdet med Nakama Labs, ApeBond og SupraOracles, har Cyberperp officielt lanceret sin drift og åbnet en ny æra af decentraliseret handel.

Lav Swap-Gebühren og Ingen Prisudsving

Blockchain-forsker Collin Brown delte nyheden om lanceringen af Cyberperp på IOTA EVM i en nylig tweet. Han understregede, at platformen er udviklet til at tilbyde handlende lave swap-gebyrer og ingen prisudsving samt udnytte den innovative teknologi fra IOTA.

Multi-Asset-Liquiditet og Pålidelige Priser

Cyberperp introducerer en decentral spot- og perpetual-børs på IOTA EVM, specielt designet til handlende, der søger effektivitet og omkostningseffektivitet. Med lav swap-gebyrer og ingen prisudsving giver Cyberperp både nye og erfarne handlende et ideelt miljø for at maksimere deres handelspotentiale.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Cyberperp er dets multi-asset-likviditetspool, som giver likviditetsudbydere mulighed for at generere indtægter gennem market making, swap-gebyrer og handel med gearing.

Cyberperp lægger desuden stor vægt på nøjagtig og pålidelig prissætning og bruger data fra PythNetwork Oracles til at levere manipulationssikre og pålidelige oplysninger. Med disse pålidelige data kan handlende handle med tillid, velvidende at deres beslutninger er baseret på de bedst tilgængelige data.

Integration af Supra Oracles og Aktuel IOTA Pris

Som en fortsættelse af tidligere diskussioner har IOTA EVM integreret Supra Oracles for at bringe realtids- og verificerbare data ind i økosystemets smart contracts og forbedre præcisionen, nøjagtigheden og aktualiteten af dataene.

Top  Toncoin stiger hurtigt på TON-Blockchain: Er kursen på vej mod 8 dollars?

Ifølge Coin Market Cap handles IOTA i dag til $0,1508, hvilket svarer til et fald på 3,76% i løbet af den seneste dag og 4,00% i løbet af den seneste uge. Se IOTA prisdiagram nedenfor.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button