AltcoinsCardanoDogecoin

Top NFT-nyheder i dag: Partnerskab mellem Rarible og Other Page, Mercedes-Benz’s nye NFT-funktion og NHL-mesterskabsholdets eksklusive samling – 17. januar

I de seneste NFT-nyheder er der en blanding af historier, der omfatter samarbejde mellem Rarible og Other Page, lanceringen af Mercedes-Benz’s nye MBUX Collectibles digital gallery funktion og en eksklusiv NFT-samling, der bliver lanceret af NHL-mestrene, Vegas Golden Knights, på ThetaDrop.

NFT-salgsomfanget er faldet for første gang i dage, skønt ikke med meget (i den volatile krypto-kontekst). Det faldt med næsten 4,7% i løbet af de sidste 24 timer. Antallet af købere er steget med 3%, og antallet af sælgere er faldet med 3%. På tidspunktet for skrivelsen var der 585.937 transaktioner inden for det sidste døgn, en stigning på 70%.

Det bedste performer blandt de top 10 samlinger hvad angår salgsomfanget er den populære Bored Ape Yacht Club, som tog førstepladsen med en stigning på 131%. Den andenplatserede Open Solmap er steget med 41%.

I dag i NFT-nyheder, kan du læse om samarbejdet mellem Rarible og Other Page, Mercedes-Benz’s nye NFT-funktion og NHL-mestre eksklusive samling.

Rarible NFT-nyheder: Partnerskab med Other Page annonceret

NFT-markedspladsen Rarible har indgået et samarbejde med Other Page for at introducere white-labeled avatarprofiloplevelser for deres fælles kunder. Other Page er en Web3-native profilside, som lader brugerne vise spilstatisK, inventar, lore og netværk i en enkelt delelig URL. Holdet bag det annoncerede, at den nye Other Page-websted er live, og at de har opdateret siden for at præsentere medlemsider, men også “forberede sig på spændende innovationer i 2024”.

Mercedes-Benz afslører MBUX Collectibles-digitale galleri funktion

Luksusbilmærket Mercedes-Benz har annonceret sin seneste opdatering til Mercedes-Benz-operativsystemet (MB.OS) under Consumer Electronics Show (CES). Blandt andre funktioner afslørede det MBUX Collectibles digitale galleri-app, der gør det muligt for brugerne at oprette gallerier og browse brand-relaterede NFT’er. Ifølge hjemmesiden er MBUX Collectibles Mercedes-Benz’s første in-car-app til at vise digital kunst og samleobjekter baseret på NFT’er.

Top  XRP overhaler Bitcoin som førende kryptovaluta - Hvad kan vi forvente næste?

NHL-mestre lancerer eksklusiv NFT-samling på ThetaDrop

National Hockey League 2023-mestrene, The Vegas Golden Knights, har annonceret deres samarbejde med video, AI og underholdningsblockchain Theta Labs “for at låse særlige oplevelser op for fans”. De vil lancere en eksklusiv serie af NFT’er på ThetaDrop NFT-markedspladsen. Disse NFT’er vil give adgang til billetter til Knights-kampe, signerede souvenirs og VIP-øjeblikke, herunder fotomuligheder på isen og chancer for at deltage i pressekonferencer. Partnere siger, at sammenflettelsen af NFT’er og eksklusive oplevelser forbedrer fan-engagement og skaber nye indtægtsstrømme.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button