AltcoinsCardanoDogecoin

zkSync Development Team Resolves Network Glitch with “No Funds at Risk” – Update on zkSync Era Platform Incident

Netværksspænding i zkSync Era-platformen løst uden risiko

zkSync-udviklingsteamet har for nylig adresseret og løst et netværksproblem i zkSync Era-platformen uden “risiko for midler,” ifølge en tweet fra zkSync Development.

Netværksproblemet i zkSync Era-platformen opstod den 25. december kl. 05:50 UTC, som rapporteret af udviklingsteamet. Protokollen stoppede med at fungere i et par timer efter hændelsen.

Udviklingsteamet sagde, at problemet opstod som følge af en automatisk sikkerhedsmekanisme, der er integreret i netværkets sikkerhedsprotokoller, der blev uventet udløst.

Netværksspændingen udløst af automatisk sikkerhedskontrol

Årsagen til spændingen blev identificeret som en randbetinget fejl i, hvordan operatøren beregnede statusopdateringen. zkSync Development-teamet forklarede i deres tweet, “Det, der blev beregnet af protokollen, var helt korrekt … Der var imidlertid en subtil fejl i, hvordan operatøren også beregnede det.”

”Denne fejl blev identificeret, rettet, og sequenceren begyndte igen at behandle transaktioner,” skrev tweeten. “Indhentelse af dem, som måtte vente i mempool, fordi de blev indsendt før problemet blev adresseret.”

Løsningen blev straks implementeret. Ifølge udviklingsteamet blev “en opdateret version af node-softwaren straks offentliggjort, så andre nodeoperatører kunne implementere ændringerne.”

Derudover anerkendte zkSync-teamet, at den ekstremt defensive holdning, der oprindeligt blev etableret til hovednettets lancering, muligvis ikke længere er hensigtsmæssig, givet netværkets forbedrede modenhed. Dog var det vigtigste, at “der aldrig var nogen risiko for midler.”

“Pudgy Penguins” lancerer “Pudgy World” på zkSync Era

Det populære NFT-projekt “Pudgy Penguins” afslørede for nylig den kommende alfalancering af deres web3-spil “Pudgy World” baseret på zkSync Era.

Ifølge deres pressemeddelelse vil “alfaen” blive lanceret i 1. kvartal af 2024. Brugeren vil ikke være forpligtet til at eje “Pudgy Penguins” NFT’er for at spille spillet, selvom ejere kan få visse fordele.

Top  United States Investors Drive Ethereum Price Surge as Spot ETF Approval Looms

”Den alfalancering af Pudgy World er et enormt skridt fremad for Web3- og NFT-rummet,” sagde “Pudgy Penguins” CEO Luca Netz. “Fordi Pudgy Penguin-ejere vil lege med deres Pudgy-toys uden nogen forudgående viden om den blockchain-teknologi, det er bygget på.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button