BitcoinRegulationRegulierung

Steve Wozniak gewinnt Klage gegen YouTube: Ein Meilenstein für den Schutz vor Bitcoin-Betrug auf Video-Streaming-Plattformen

Steve Wozniak vinder retssag mod YouTube

En sejr for Steve Wozniak

Apple-Mitbegründer Steve Wozniak har vundet en retssag mod YouTube angående manipulerede videoer, hvor han blev involveret i en Bitcoin-svindel i 2020.

Retssagens vendepunkt

Et Berufungsgericht i San Jose ophævede et tidligere afgørelse og tillod Wozniak at fortsætte sin retssag mod YouTube. Denne afgørelse kan føre til reformer af føderale love, der regulerer ansvar for indhold på video-streaming-platforme.

Wozniak sammen med 17 andre personer sagsøgte YouTube og Google, efter falske videoer, der promoverede en Bitcoin-svindel, blev spredt på internettet. Retten kritiserede YouTube for at have givet prøveplakater til kompromitterede kanaler og ikke have fjernet dem, da svindelvideoerne blev offentliggjort.

Konsekvenser af afgørelsen

Med denne afgørelse bliver YouTube holdt ansvarlig for deres bidrag til svigagtig aktivitet, og beskyttelsen under afsnit 230 i Communications Decency Act bringes i tvivl. Advokat Joe Cotchett understregede vigtigheden af denne afgørelse for at holde sociale mediegiganter som Google og YouTube ansvarlige for deres handlinger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Terra Luna Classic-gemeinschaft gibt grünes Licht zur Verbrennung von 800 Millionen USTC-Tokens

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button