AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Top 3 Crypto Investments of May 24 – Core, Ondo, Uniswap

Cryptocurrency markets oplever en solid momentum ved udgangen af ugen som følge af SEC’s godkendelse af spot Ethereum ETF’er og Bitcoin (BTC) opsving tilbage til $69.000-niveauet. I kølvandet på dette, leder handlende efter den bedste kryptovaluta at købe nu for hurtige gevinster.

Denne kryptovaluta kunne være Ethereum (ETH). Ethereum er steget over 20% denne uge, men handles stadig i $3.700, stadig fastlåst under sine marts højdepunkter. Det ligger også stadig langt under sine højdepunkter i 2021 på næsten $4.900, på trods af den mest bullish Ethereum-narrativ i årevis. Når spot Ethereum ETF’er går live, vil det åbne døren for en strøm af ny efterspørgsel fra institutionelle investorer.

Godkendelsen af ETF’er fjerner også al tvivl om, hvorvidt Ether er en sikkerhed eller ej. Markedet vil også fortolke ETF-godkendelserne som en godkendelse af aktivet fra amerikanske reguleringsmyndigheder. Når nye ETH-købere strømmer til, vil det sprøjte yderligere likviditet ind i dets økosystem.

Dette vil solidificere Ethereums dominerende position som den foretrukne blockchain for web3-projekter/udviklere. Det er meget sandsynligt, at Ethereum snart når nye rekordhøjder, under forudsætning af at efterspørgslen efter spot Ethereum ETF’er er god. Alt i alt er Ethereum en kandidat til den bedste kryptovaluta at købe nu.

Mens Bitcoin fortsætter med at stige over $100.000 i de kommende kvartaler, kunne Ethereum være et godt væddemål for at fordoble fra nu af. Men nogle investorer vil være på jagt efter større opadgående potentiale end dette. Til investorer, der ønsker at booke 5-10x opadgående potentiale, vil de være nødt til at investere i kryptovalutaer højere oppe ad risikokurven. Disse vil være mindre, mindre kendte mønter med mindre markedsværdi. Her er nogle stærkt præsterende altcoins fredag, der måske vil stige.

Core (CORE)

Efter en kraftig stigning fra støtteområdet på $1,50, er Core (CORE) tilbage på $1,97 og tester sin 50DMA. CORE var sidst oppe 22% på 24 timer ifølge CoinMarketCap, hvilket gør den til den bedst præsterende blandt de 100 bedste.
“Core er en relativt ny web3 blockchain, der sigter mod at være inklusiv, decentraliseret, sikker og mere effektiv,” siger Bybit. Hvis den kan vende tilbage til sine højdepunkter fra april, kan det betyde hurtige 2x gevinster i de næste par uger. Det kunne gøre den til den bedste kryptovaluta at købe nu.

Top  Top Crypto Gainers Today on DEXTools - Find Out Which Shitcoins are Skyrocketing

Ondo Finance (ONDO)

Ondo Finance (ONDO) stiger til nye rekordhøjder, da væddemål på vækst i Ethereum-økosystemet strømmer til. ONDO var sidst omkring $1,1460, op 7% på dagen. Tokeniseringen af realaktiver (RWA) er et stort tema inden for krypto. Og Ondo Finance rangerer bestemt som en af de bedste RWA-mønter at investere i.

En af platformens største succeser er dens Ondo Short-Term US Government Treasuries (OUSG) token. Token giver en afkast på 4,96% og har næsten $200 millioner i handelsværdi låst, ifølge projektets hjemmeside. Ondo Finance’s samlede TVL ramte for nylig en rekordhøjde på over $450 millioner, ifølge DeFi Llama. Det er mere end en fordobling i forhold til starten af året. Det kommer ikke som nogen stor overraskelse, at ONDO er oppe næsten 600% året til dato, ifølge CoinMarketCap. Men mens strømmen af ​​penge ind i Ethereum-økosystemet accelererer, kan ONDO’s opadgående potentiale også accelerere. ONDO kan let være den bedste kryptovaluta at købe nu.

Uniswap (UNI)

Det ledende Decentralized Exchange (DEX) protokol Uniswap (UNI) tester modstandsniveauet lige over $10. Sidst op 11% i løbet af de sidste 24 timer ifølge CoinMarketCap, er Uniswap en anden modtager af Ethereum ETF’er. I stedet for at skyldes væddemål om vækst i Ethereum-økosystemet, er det sandsynligvis mere på grund af SEC’s mildnende holdning. Den pludselige godkendelse af spot Ethereum ETF’er fra SEC var en stor overraskelse for markedet. SEC havde tidligere kæmpet for at etikettere ETH som en sikkerhed ifølge rapporter. Ethereum ETF-godkendelser rydder alle tvivl – ETH er ikke en sikkerhed. Det er en politikændring fra SEC.

Uniswap-tyre håber måske også på en politikændring for dem. SEC ramte Uniswaps skaber, Uniswap Labs, med en Wells Notice tidligere på året. Hvis Uniswap kan bryde igennem $10 modstanden, åbner døren til en hurtig genprøvning af årlige højder på $17. Udsigten til hurtige gevinster på 70% betyder, at UNI let kan være den bedste kryptovaluta at købe nu.

Top  Bitcoin wird voraussichtlich in naher Zukunft 65.000 US-Dollar erreichen, prognostiziert 10x Research - Was bedeutet das für den Markt?

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel gives til oplysningsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du risikerer at miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button