AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Over halvdelen af finanskyndige singaporeanere ejer kryptovaluta og betragter det som fremtidens finans: Coinbase-rapport

Emnet for artiklen er ‘Over halvdelen af ​​finanskyndige singaporeanere ejer kryptovaluta og betragter det som fremtiden for finans: Coinbase-rapport’. Ifølge en nylig rapport fra Seedly og Coinbase, der omfattede over 2000 voksne i fjerde kvartal af 2023, ejer 57% af de adspurgte digital valuta. De fleste af respondenterne sagde, at de havde investeret mellem 1000 og 25.000 dollars.

Staking er populært blandt singaporeanske krypto-ejere

Staking har vist sig at være den mest populære aktivitet blandt krypto-brugere i Singapore i det seneste år. 55% af respondenterne sagde, at de havde engageret sig i staking gennem en centraliseret udveksling, mens 38% benyttede decentralt finans (DeFi) apps. Staking indebærer, at krypto-ejere optjener belønninger ved at allokere deres eksisterende beholdninger til validering af transaktioner på proof-of-stake blockchain som Ethereum. Det har vundet popularitet som en lavrisiko passiv indtægtsstrategi, der ikke kræver aktiv handel.

Singapore presser på for krypto-regulering

Singapore har aktivt deltage i globale finansielle myndigheder i forbindelse med digitale valutaer. I september 2023 gennemførte den Singapore’s centralbank, Monetary Authority of Singapore (MAS), en fælles test af tværgående handel og afvikling af wholesale-centralbank digitale valutaer i samarbejde med Bank for International Settlements og centralbankerne i Frankrig og Schweiz. I juli samme år afslørede Singapore også planer om at pålægge et tillidskrav på kryptovalutabørser i et forsøg på at indgyde tillid på markedet og beskytte investorer mod potentielle tab. Ifølge disse planer ville kryptobørser skulle holde kundeaktiver i en tillid. MAS og politiet har også arbejdet sammen med långivere i landet for at forfine deres tilgang til at optage kryptotjenesteudbydere. Retningslinjerne vil også omfatte stablecoins, overførbare spil-eller streaming-kreditter samt ikke-omsættelige tokens (NFT’er).

Top  Tre Kryptokurverenser under 1 dollar, som man kan købe til nytår

Artiklen er sidst opdateret den 22. februar 2024, og læsningstiden er 2 minutter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button