BitcoinKrypto News

Bitcoin-Prognose: Analysten erwarten enormen Anstieg, aber warnen vor möglichen Verlusten

Bitcoin-analytiker forudsiger en enorm prisstigning i 2022

Den seneste uge har været relativt stille for Bitcoin, da den amerikanske dollar fortsat er stærk på valutamarkedet. Prisbevægelserne har især påvirket Bitcoin og presset den under støttemærket på 26.500 amerikanske dollars. Dette kunne tyde på yderligere tab i den nærmeste fremtid.

Ikke desto mindre er nogle analytikere stadig optimistiske med hensyn til en ny opadgående markedstendens for Bitcoin. Ifølge kryptoanalytikeren “Titan of Crypto” står Bitcoin-prisen over for en massiv stigning næste år, hvilket potentielt kunne resultere i en fordobling eller mere. Analysen antyder, at Bitcoin på grund af historiske prisbevægelser kan opnå massive gevinster indtil den næste halvering i 2024.

Historiske prisbevægelser indikerer mulig prisfordobling og mere

Prisdiagrammet, som “Titan of Crypto” har delt, viser, at Bitcoin nåede fibonacci-retracement-niveauet på 78,60 % to måneder før halveringen i 2012, to måneder før halveringen i 2016 og tolv måneder før halveringen i 2020. Selvom tidligere præstationer ikke garanterer fremtidige resultater, kunne prisen på Bitcoin ifølge denne prognose fordoble sig fra 26.130 USD til 48.700 USD. Analysen går endnu længere og forudsiger, at den aktuelle Bitcoin-cyklus vil toppe ved 108.000 amerikanske dollars.

Det er også velkendt, at halveringen, hvor belønningen til minearbejdere halveres, har en positiv indvirkning på prisen. Aktieforskningsfirmaet Fundstrat forventer, at den næste halvering vil have en bullish indvirkning på Bitcoin-prisen. Andre analytikere som “@100trillionUSD” kommer også med optimistiske forudsigelser. Ifølge ham vil Bitcoin nå en pris på over 32.000 amerikanske dollars inden halveringen i 2024 og derefter fortsætte i en opadgående markedstendens med en pris på over 100.000 amerikanske dollars.

Top  Største Bitcoin Wale: Analyse af aktivitet og handelsmønstre

Advarsler om potentielle nedture

Dog deler ikke alle denne optimistiske holdning. Analysen Nicholas Merten har advaret om en potentiel nedgang i den samlede kryptomarkedsværdi på 440 milliarder amerikanske dollars, især i betragtning af Federal Reserves nuværende rentebeslutning og dens virkning på kryptomarkedet.

Konklusion

Alt i alt er det stadig uklart, hvordan Bitcoin-prisen vil udvikle sig i de kommende uger og måneder. Analytikernes prognoser er optimistiske, men der er også mulige negative indflydelsesfaktorer. Investorer bør holde dette in mente og træffe deres beslutninger omhyggeligt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button