BitcoinKrypto News

Bitcoin tæt på at slå All Time High – Kan den nå 100.000 dollars?

Bitcoin når All-Time High mod Euro

Bitcoin (BTC) fortsætter med at dominere krypto-markedet og har nyligt nået en værdi på 65.000 US-Dollar, hvilket bringer den tæt på det historiske højdepunkt på 69.000 US-Dollar. Samtidig har Bitcoin også etableret en ny milepæl i forhold til Euro.

Bitcoin overgår Euro på 60.200 US-Dollar

Europæiske myndigheder har tidligere udtrykt bekymringer vedrørende Bitcoins potentiale som global digital valuta og henviste til dets begrænsede anvendelse i lovlige transaktioner. På trods af dette har Bitcoin overgået Euro med en værdi på 60.200 US-Dollar, hvilket er bemærkelsesværdigt i lyset af Euros faldende værdi overfor Bitcoin.

Stigende investeringer og positive udsigter

Selvom Eurozonens Centralbank har rejst bekymringer om Bitcoin, fortsætter kryptokurrencyen med at tiltrække både institutionelle og private investorer. Med succesen af Bitcoin Spot Exchange Traded Funds (ETFs) og en strøm af midler på over 7,3 milliarder US-Dollar ind i markedet de seneste to måneder, er stemningen i branchen positiv.

Forudsigelser om prisstigninger

Marktanalytikere som Gert Van Lagen forventer, at Bitcoin vil fortsætte med at stige markant i værdi. Med virksomheder som BlackRock, der viser interesse for at investere i Bitcoin, og den begrænsede tilgængelighed af kryptokurrencyen på markedet, er der mulighed for, at Bitcoin når en værdi på 100.000 US-Dollar. Van Lagen forventer, at med fortsatte køb af Spot-ETF’er og begrænset markedskapacitet vil Bitcoin opleve en eksponentiel vækst.

Mulig kurs på 207.000 US-Dollar?

Hvis Bitcoin formår at bryde igennem Fibonacci-udvidelsen på 1,618 af bjørnemarkedet fra 2018, forudsiger Van Lagen, at Bitcoin kan nå en værdi på 207.000 US-Dollar inden for 2-3 måneder. Med en aktuel værdi på 65.300 US-Dollar og en stigning på over 5 % inden for de seneste 24 timer samt over 27 % inden for den seneste uge, fortsætter Bitcoin med at være en spændende investeringsmulighed på det dynamiske krypto-marked. Det anbefales dog altid at foretage grundige undersøgelser, før investeringsbeslutninger træffes.

Top  Cathie Woods Ark Invest lancerer nye digitale aktiver ETF'er i samarbejde med 21Shares

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button