Krypto News

Krypto-millionær fundet myrdet og udpakket i kufferter – trusler inden død afsløret

Eksklusivt: Krypto-millionær fundet myrdet i Buenos Aires

Den makabre opdagelse af den snu krypto-millionær Fernando Perez Algabas udpenslede lig er blevet gjort i Buenos Aires, Argentina. Han menes at have været involveret i lyssky forretninger, og nu ser det ud til, at mistanken bekræftes.

Trusler førte til den brutale afslutning

Efterforskere har offentliggjort chokerende meddelelser, der viser, at Perez Algaba blev massivt truet inden sin død.

En besked på den myrdedes telefonsvarer lød: “Jeg vil slå dig ihjel, jeg vil gøre noget frygteligt imod dig.” En anden truende besked lød: “Ved mine børns liv, jeg har ingen problemer med at gå i fængsel.”

Flere mistænkte indblandet

Manden, der efterlod trusselsbeskederne på telefonsvareren, blev identificeret som Iglesias. Den ukendte person hævdede, at Fernando Perez Algaba havde “ødelagt” hans søn.

En anden mistænkt, identificeret som Adrian Tesei, synes også at have haft til hensigt at dræbe Perez Algaba. I en besked sagde han: “Jeg fortæller dig, at jeg vil rive dit hoved af. Pengene tilhører mig, og du leger ikke med dem.”

Stadig flere beviser på svindel

Det er blevet fastslået, at Fernando Perez Algaba havde ubetalelige skattebetalinger. For at finansiere sin pralende livsstil siges han at have lånt penge fra den argentinske underverden. Ifølge medierne drejer det sig om en sekscifret sum.

Mistænkt for bedrageri

Spørgsmålet er nu, om denne elsker af dyre sportsvogne måtte dø, fordi han forsøgte at snyde organiseret kriminalitet? Mange tegn peger i den retning.

Top  Bitcoin og andre kryptokurser stiger - Se de seneste kursændringer her

Allerede i sin levetid blev der rejst talrige bedragerianklager mod den 41-årige Perez Algaba. Selvom han beskrev sig selv som en selvlært millionær, der havde opbygget sin formue, viste det sig i virkeligheden, at han havde arvet pengene.

Professionelt udført mord

Børn, der legede i en vandløb i den argentinske hovedstad, opdagede forretningsmandens opdelerede lig. Politiet betegnede forbrydelsen som “professionelt udført”.

Billede: Fernando Perez Algaba i Berlin

Fernando Perez Algaba i Berlin

Læs også

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button