BitcoinKrypto News

Paraguay og Brasilien: Bitcoin-Mining og Kryptohandel tager fart – hvad betyder det for regionens økonomiske fremtid?

Paraguay og Itaú Unibanco: Fokus på Bitcoin Mining og Kryptohandel

Paraguays Bitcoin-Mining-Strategi

Paraguay har lanceret en ambitiøs økonomisk strategi, der drejer sig om at udnytte Bitcoin-minedrift for at udnytte landets energioverskud. Præsident Santiago Peñas regering har besluttet at fortsætte med at levere lovlig energi til Bitcoin-minedriftsfaciliteter med det formål at udvide landets industrielle transformation. Under et møde med brasilianske handelsrepræsentanter understregede Industri- og Handelsminister Javier Gimenez, at Paraguays overflod af energi kunne forsyne op til 10.000 industrier, men kun få drager fordel af det.

Gimenez sagde: “Vi har travlt med at tiltrække industrier, men det ville være godt, hvis vi i mellemtiden kunne levere energi til krypto-minedrift, hvor der er efterspørgsel.” Paraguay ønsker at udnytte denne ressource effektivt indtil etablering af mere arbejdsintensive industrier. Minister Gimenez skitserede en fremtid, hvor Bitcoin Mining-aktiviteter til sidst vil fremme udviklingen af mere traditionelle industrier med det formål at skabe flere jobmuligheder i landet.

Itaú Unibancos kryptohandelstjenester

Den største bank i Brasilien, Itaú Unibanco, har udvidet handlen med kryptokurver til alle sine kunder og dermed demokratiseret adgangen til digitale valutaer. Med mere end 60 millioner kunder har banken introduceret denne tjeneste i december for en udvalgt gruppe brugere på deres investeringsplatform. Efter positiv kundefeedback og en vellykket prøveperiode har banken udvidet dette tilbud til en bredere kundebase. Guto Antunes, leder af Itaú Digital Assets, bemærkede den positive modtagelse fra brugerne, hvilket underbygger tilliden til Itaús kryptokurv-opbevaringsløsninger.

Worldcoins ekspansion til Argentina

Worldcoin har meddelt, at de vil etablere et regionalt center i Argentina for at fremme udviklingen af kryptokurver i regionen. Denne initiativ omfatter oprettelsen af 50 nye lokaliteter i mere end 10 argentinske byer udstyret med Orb-enheder, der er afgørende for scanning af deltageres iris. Worldcoins ekspansion sigter ikke kun mod at øge den operationelle fodaftryk, men også for at forbedre den lokale forståelse for projektet og den underliggende teknologi gennem to specialiserede uddannelsessider.

Top  Arthur Hayes: Fed's Zinspolitik und steigende defi bereiten Kryptowährungen Sorgen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button