AltcoinsKrypto News

Shiba Inu prisforudsigelse som SHIB antyder potentiel opadgående eksplosion – overtager tyre?

Prisen på Shiba Inu (SHIB) er faldet med 2% i dag og er nu $0,00000742, da markedet generelt falder med 1% inden for de sidste 24 timer. Trods dagens tab er SHIB steget med 7,5% på en uge, hjulpet af forventninger om godkendelse af Bitcoin ETF’er, som denne uge har løftet markedet som helhed.

Dog er SHIB kun steget med 2% på en måned og er faktisk faldet med 8% siden begyndelsen af året, på trods af positive nyheder, herunder lanceringen af lag-to-netværket Shibarium.

Denne underpræstation kan dog potentielt sætte SHIB op til en stor rebound i de kommende uger, og meme-tokenet kan være på vej mod en stærk afslutning på året.

Efter at have været oversolgt de seneste uger og måneder er SHIB nu i en god position til en meget stærk genopretning, som fremgår af den seneste rally. Relativ styrkeindeks (RSI) er steget fra 40 for en uge siden til omkring 60 i dag, hvilket indikerer stigende momentum, der stadig har masser af plads til at intensivere yderligere, før meme-tokenet bliver overkøbt.

Ligeledes er SHIB’s 30-dages eksponentielle glidende gennemsnit for nylig stoppet med at falde yderligere under det 200 dages gennemsnit, hvilket betyder, at den måske lige er begyndt at stige mod det længerevarende gennemsnit. Dette ville signalere vedvarende stigninger i de kommende dage, og selvom SHIB’s medium-term supportsniveau har været faldende siden midten af august, kan meme-tokenet konsolidere gevinsterne fra de seneste dage på et højere basalniveau.

Som sådan kan det være et af de bedste tidspunkter i de seneste uger at købe SHIB, da det stadig er kraftigt undervurderet, men endelig begynder at genskabe noget reelt momentum.

Top  Fedens leitzinssænkning får Bitcoin til at stige: Recessionsangst ændrer sig til markedsfremgang - CoinEx Research September 2024 Bericht

Denne momentum er også indikeret af møntens handelsvolumen inden for de sidste 24 timer, der er steget fra $60 millioner til $300 millioner i den seneste uge.

Det er også værd at bemærke, at de seneste dage har set en række store SHIB-transaktioner, der potentielt repræsenterer over-the-counter salg mellem hvaler. Uanset karakteren af ​​disse transaktioner er deres forekomst endnu et tegn på, at markedet igen viser øget interesse for SHIB, og meme-tokenet kan potentielt se yderligere stigninger i den meget nære fremtid.

Hvad angår fundamentale faktorer, er SHIB arguably i en meget bedre position end for eksempel Dogecoin, da lanceringen af Shibarium om sommeren sandsynligvis vil resultere i vækst for Shiba Inu-økosystemet på lang sigt. Lag-to-netværket behandler nu over 30.000 transaktioner om dagen, hvilket indikerer stigende adoption.

Baseret på alt dette kan man forvente, at SHIB vil vende tilbage til $0,000010 i de kommende uger, og med en stærk afslutning på 2023 kan prisen potentielt nå op på $0,000020.

På grund af SHIB’s usikkerhed om, hvor stærkt det kan komme sig efter de seneste tab, kan mange handlere foretrække at kigge mod nyere mønter for at opnå bedre afkast. Der er flere presale tokens, der ser særligt lovende ud i øjeblikket. Et godt eksempel på dette er Meme Kombat (MK), en Ethereum-baseret platform, der har rejst næsten $700.000 siden lanceringen af ​​sin presale for et par uger siden.

Meme Kombats unikke koncept, hvor brugerne kan satse på resultatet af AI-genererede kampe mellem populære meme-karakterer, har allerede vist sig at være populært. Platformen har allerede samlet 3.000 medlemmer til dens Telegram-kanal, og dette antal fortsætter med at vokse dag for dag.

Top  Wall Street Memes Starter Discord Hack Erstatningsfond - Sådan indgiver du en mistet $WSM-erstatningskrav

Dette vil give Meme Kombat en stærk fællesskab af investorer og brugere, som vil være i stand til at indsats MK-token for at satse på meme-kampe og som vil kunne tjene MK som belønning for korrekte væddemål. MK vil have en hård cap på 120 millioner, hvoraf 50% er allokeret til presalen og yderligere 30% til kamp- og indsatsbelønninger.

Nye investorer kan deltage i salg ved at besøge Meme Kombats officielle hjemmeside, hvor 1 MK koster $0,1667. Denne pris vil stige til $0,1883 den 2. november, hvilket giver investorer et begrænset tidsvindue til at købe den lovende nye token til den laveste pris.

Og derfra vil token blive noteret på børser mod slutningen af ​​året, når Meme Kombats platform lanceres samtidigt.

Besøg Meme Kombat nu.

Bemærk: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button